23 грудня на Тернопільщині відбудуться перші вибори депутатів та голів ОТГ

У неділю, 23 грудня, на Тернопільщині відбудуться перші вибори в об’єднаних територіальних громадах. Голів та депутатів обиратимуть у Копичинецькій, Купчинецькій, Монастириській, Білецькій та Настасівській ОТГ. Також пройдуть проміжні вибори депутатів по округах №2, 4, 21 Байковецької сільської ради.

 

Під час волевиявлення працюватимуть 6 територіальних та 45 дільничних виборчих комісій. Очікується, що участь у виборах візьмуть близько 35 тисяч громадян.

 

Під час підготовки та проведення виборчого процесу публічний порядок забезпечуватимуть майже 250 правоохоронців. Більше сотні працівників нестимуть службу безпосередньо на виборчих дільницях. Також понад 70 поліцейських стежитимуть за правопорядком на вулицях населених пунктів, де відбуватиметься голосування.

 

Поліція закликає громадян не порушувати правопорядок та діяти відповідно до норм діючого законодавства. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Тернопільські військові-контрактники отримали по 15 тисяч гривень допомоги

Наступна стаття

Перше півріччя: як діти зі школи мистецтв приживаються у 21-му ліцеї (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.