Маленький Максимко вірить у різдвяні дива і сподівається, що тернополяни допоможуть

Наталя Лемега разом з синочком вірять, що чудеса бувають, особливо перед Різдвом. Жінка дуже сподівається, що є на світі небайдужі люди, які їй обов’язково допоможуть. У маленького синочка пані Наталії Максимка лікарі діагностували гідроцефалію головного мозку. На лікування хлопчика потрібні кошти, яких у родини, на жаль, немає. Про сім’ю, яка потребує нашої з вами допомоги, у мережі Фейсбук написала Тата Морозова.

 

“Друзі, вкотре пишу, благаючи про допомогу, йде Різдво, тож зробімо диво разом. Максимко Лемега, діагноз гідроцефалія головного мозку. Маленькому хлопчикові так потрібна наша допомога! Багато чуйних та милосердних людей одягнуть крила та чудо справдиться, вірю в нас!”, -йдеться у повідомленні Тати Морозової.

 

Картка мами Максимка

Наталія Лемега
Приват Банк 5168 7573 0926 3350 

 

Номер телефону мами Максимка – 068-26-69-134

Попередня стаття

У Тернополі на Острозького демонтовують незаконно встановленні кіоски (Відео)

Наступна стаття

На Збаражчині 22-річний чоловік влаштував у лікарні погром

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.