На Збаражчині 22-річний чоловік влаштував у лікарні погром

На Збаражчині правоохоронці затримали 22-річного молодика. Збаражчанин, будучи у стані алкогольного сп’яніння, спочатку облаяв патрульних, а потім влаштував дебош у місцевій лікарні.

 

Правоохоронці повідомили, добряче насвяткувавшись, неподалік розважального закладу дебошир облаяв поліцейських і закидав сніжками патрульну машину. Хулігана, від якого було чути сильний запах алкоголю, інспектори запросили у медичний заклад для освідчення. В лікарні він продовжив поводитися неадекватно: нецензурно висловлювався, кричав, копав ногами сидіння, ображав медичний персонал і скинув  на підлогу один з медичних пристроїв. Відтак, потривожив і пацієнтів реанімаційного відділення, яке знаходиться поруч.

 

Кримінальне провадження відкрили за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу – хуліганство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Маленький Максимко вірить у різдвяні дива і сподівається, що тернополяни допоможуть

Наступна стаття

На Тернопільщині 26-річний чоловік пограбував агропідприємство

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.