На Тернопільщині 26-річний чоловік пограбував агропідприємство

Майже 120 метрів алюмінієвого дроту зрізав з недіючої електроопори  26-річний житель Теребовлянського району. З краденим його впіймали співробітники районного відділу поліції.

 

Молодик скоїв крадіжку з агропідприємства, яке вже тривалий час  не працює. Знав, що територія не охороняється і там можна чимось поживитися. З недіючої електроопори зловмисник зрізав дріт, завдавши збитків на понад тисячу гривень.

 

Підозрюваний ніде не працює, раніше був судимий за крадіжку. Правоохоронці перевіряють його на причетність до вчинення інших злочинів. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Збаражчині 22-річний чоловік влаштував у лікарні погром

Наступна стаття

На Тернопільщині КамАЗ переїхав чоловіка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.