На Тернопільщину рушив антициклон “Stina”

Антициклон “Stina” зумовлюватиме на Тернопільщині снігопади, – попереджають метеорологи. По всій території регіону передбачають опади у вигляді мокрого снігу та дощу, а місцями можливе налипання мокрого снігу.

«На нас ухнув циклон Stina! Ліпить сніг, рвучкий південний. Вітер кидає подекуди хуртовинами, відтак на дорогах та тротуарах знову ускладнюватиметься рух. Упродовж наступної доби також очікується сніг, мокрий сніг, який переходитиме у дощ. Чому переходитиме у дощ? Тому що температура повітря завтра практично повсюди в Україні буде вищою за нуль градусів, вдень +1+3 градуси. Така температура повітря “на межі” може бути небезпечною, адже підтанення снігу та льоду швидко може ввечері братися крихкою кригою, калюжі – легкою маскуючою ожеледицею. Тому прохання до усіх, хто виїхав чи збирається виїжджати автомобілем – дуже-дуже обережно! Також рибалкам – особлива засторога!», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

За попередніми прогнозами метеорологів, погода останнього тижня на Тернопільщині буде доволі капризною. Вже з понеділка очікують прихід антициклону. Відтак у передноворічний тиждень по всій території області передбачають сильні снігопади.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

У центрі Тернополя триває фестиваль глінтвейну (Фото)

Наступна стаття

Сільське життя очима гурту “ВІА Кіп’яток”. Майже 200 000 переглядів за добу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.