У Білій голова виборчої дільниці винесла печатку (Відео)

Про інцидент розповідають на сторінці  ‎ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок‎ до ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок у Фейсбук.

 

– На виборчій дільниців с.Біла голова, забравши печатку, була відсутня більше як півгодини. Прийшовши на дільницю, жінка нервово витягнула печатку з власної сумки. Де перебувала голова комісії-невідомо, так як і те, для чого їй була потрібна печатка. Наразі про факт повідомлено поліцію та надано пояснення слідчо-оперативній групі.

 

Про випадок розповів й спостерігач Назар Лис:

 

– І от раптом в 15.50 вирішила голова ДВК пані Наталя Постільська покинути виборчу дільницю, це не є порушенням. Але виникла підозра що пані Наталя взяла печатку із собою , підійшовши до секретаря та заступника голови комісії я попросив показати печатку зоб впевнитись зо вона на території дільниці, нащо отримав відповідь що вони не знають де печатка потрібно чекати голову. О 16.23 голова повернулась і печатка виявилась в сумочці яка була з пані Головою за межами ВД. Це є порушення п. 12 додатку 1 до постанови ЦВК 212 від 1.09.2015 р. Згідного чинного законодавства я написав заяву в поліцію і в Білецьку сільську виборчу комісію (ТВК). Все зафіксовано на відео, до речі голова від партії чинної влади, написав чоловік.

 

На зауваження активістів, про те що не можна з дільниці виносити печатку, голова комісії відповіла: «На безриб’ї і рак риба, шукати, шукати, ну щось мусили знайти».

 

 

Опубліковано ВО "Автомайдан" Тернопільський осередок Неділя, 23 грудня 2018 р.

 

Попередня стаття

Сільське життя очима гурту “ВІА Кіп’яток”. Майже 200 000 переглядів за добу (Відео)

Наступна стаття

  У п’яти ОТГ на Тернопільщині обирали голів і депутатів

One Comment

    Avatar
  • Стара скотина

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.