Тернопільський Сірий разом з дружиною та дітьми прикрасив новорічну ялинку

Сергій Притула разом з дружиною та дітьми прикрасили новорічну ялинку. Фото чоловік розмістив на своїй офіційній сторінці у ФБ. На світлині – всі члени родини Притул в однакових піжамах.

 

Фото набрало вже 21 тисячу вподобань. У коментарх читачі бажають Сергію Притулі та його родині тільки всього найкращого та щиро радіють за нього.

 

– Притули і Притулята-ви такі прикольні! Злагоди вам в родину, здоров’я і радості один від одного і всіх навколо!, – написала Наталя Мудра-Бойчук.

– З прийдешніми святами. Хай ви і ваша родина будуть здоровими, в Новому році лишe приємних момeнтів у житт), – побажала Надія Попович.

–  Новорічний позитивчик від Притул! Дуже приємно на Вас дивитись! Добра Вам! Хай Бог оберігає, – додала Наташа Лемиш-Пирогова.

Попередня стаття

Не через субсидії: три версії чому загинула жителька Тернопільщини

Наступна стаття

У Тернополі святкують Різдво Христове

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.