Двори і тротуари у Тернополі засипало снігом

Проект TERNOPILTIME

Снігопади охопили Тернопіль цими вихідними. Сніг додає радості дітворі, проте мало тішить комунальників. Їм доводиться працювати у посиленому режимі.

 

Всі дороги у Тернополі розчищені, – запевнив начальник управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради Олег Соколовський. За утримання автошляхів відповідають два підприємства «Авакспром» і «Міськшляхрембуд». Що стосується розчищення дворів, прибудинкових територій, то ситуація залишається критичною.

 

«Ми сьогодні робили об’їзд доріг. Всі дороги розчищені. Ніяких заторів через дороги ніде не виникає. Машини ТОВ «Авакспром» і підприємства «Міськшляхрембуд» продовжують розчищати дороги. Загалом на вулицях міста працює близько 50-ти одиниць техніки. Також ми сьогодні оглядали двори, на жаль, не всі вони у належному стані. Це потрібно апелювати до ЖЕКів і ОСББ, які безпосередньо відповідають за двори і прибудинкові території», – зазначив начальник управління житлово-комунального господарства Тернопільської міської ради Олег Соколовський.

 

Нерозчищеними у Тернополі залишаються і тротуари, – скаржаться жителі міста. Через відлигу сніг перемішується з брудом і піском. «Живу на Дружбі. В нас двори просто в жахливому стані. Нерозчищені. Сьогодні до магазину не могла вибратися. А зараз все тане, перетворюється у брудну кашу. І така ситуація вже другий місяць. Зверталися і в міську раду, ніщо не допомагає», – каже тернополянка Ольга Кушнірук.

 

А тим часом метеорологи і далі передбачають снігопади. А ще дошкулятимуть сильні вітри.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

«Шампанське та телевізор», – жителі Копичинець про святкування Нового року (Відео)

Наступна стаття

Які обстеження тернополяни зможуть пройти безкоштовно: перелік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.