Мінімалка в Україні зросте з Нового року

З 1 січня 2019 року в Україні розмір мінімальної заробітної плати зросте на 12,1% і складе 4170 гривень.

 

Про це під час підсумкової конференції повідомив Міністр соціальної політики Андрій Рева. За словами Реви, з січня поточного року мінімалка зросла на 16,3% і зараз становить 3723 грн.

 

Також у Головному управлінні статистики у Тернопільській області, наголошують що в області зросла середня зарплата –  з 7290 до 7648 гривень.

 

– Середньомісячна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій (із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб) по м.Тернополю за ІІІ квартал 2018 р. становила 7648 грн. Сума заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах м.Тернополя станом на 1 листопада 2018 р. становила 9,0 млн грн, з них 81,3% – на економічно активних підприємствах, – йдеться у повідомленні.

 

Попередня стаття

Тернопіль колядує: містян запрошують приєднатися до різдвяної пісні

Наступна стаття

«Шампанське та телевізор», – жителі Копичинець про святкування Нового року (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.