На Тернопільщині передбачають штормові вітри

Вітряну погоду передбачають метеорологи на Тернопільщині. За прогнозами Укргідрометецентру, 26-27 грудня в Україні часом сніг, місцями пориви вітру 15-20 м/с.

Окрім вітрів, на Тернопільщині дещо похолоднішає. Місцями стовпчики термометрів знижуватимуться до десяти градусів. На дорогах утворюватиметься ожеледиця.

«Температура повітря у середу вночі 4-10 градусів морозу, вдень на півдні та заході, з поширенням на більшу частину території країни від 3° морозу до 3° тепла, відтак вдень температура повітря коливатиметься від незначного мінуса до незначного плюса.  По всій території регіону зберігатиметься вітряна погода. Переважно без опадів, лише подекуди можливий сніг. Через перепади температурних показників на дорогах утворюватиметься ожеледиця», – повідомляє Укргідрометеоцентр.

Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах та вулицях, а також ускладнюватимуть роботу органів комунального господарства, – попереджають метеорологи. Відтак водіїв і пішоходів просять бути обережними.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Монах з Тернопільщини розшукав маму, яка залишила його у пологовому будинку (Відео)

Наступна стаття

Американські благодійниці здійснювали мрії маленьких тернополян (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.