Дівчинку, яка стояла на підвіконні багатоповерхівки, врятував поліцейський (Відео)

4-річна дівчинка стояла на підвіконні 2-го поверху плакала та кликала маму. Поліцейським, аби врятувати дитину, довелося перелазити через вікно сусідів. На щастя, з дівчинкою все було добре.

 

– Повідомлення, про те що на вулиці Дружби кричить дитина та потребує допомоги до патрульних надійшло 25 грудня. Оперативно прибувши на місце події, поліцейські побачили маленьку дитину, яка стояла на підвіконні у відкритому вікні, голосно кричала та плакала. Однак двері квартири, де знаходилась дівчинка – були замкнені. Аби не допустити непоправного, інспектор, через житло сусідів, а потім уже через відчинене вікно, потрапив до помешкання, де була дитинка. На щастя, з 4 річною дівчинкою все було добре, – розповідає речниця патрульної поліції Тернополя Катерина Басалига.

 

Врятував дівчинку командир 4-ї роти Юрій Гоїк. Чоловік з 2016 року працює в Управлінні патрульної поліції.

 

Невдовзі, після порятунку, додому прийшла мама дитини. Жінка пояснила, що   у неї були термінові справи. Патрульні провели із нею профілактичну бесіду, а також викликали працівників ювенальної превенції для з’ясування всіх обставин.

Відео: Патрульна поліція Тернопільської області

Попередня стаття

У Тернополі евакуйовуватимуть автомобілі, припарковані з порушенням ПДР

Наступна стаття

У Новорічну ніч Тернополем курсуватимуть тролейбуси та автобуси

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.