«Аби в 4 тисячі вкластися», – тернополяни про витрати на Новий рік (Відео)


 

Більшість українців люблять зустрічати Новий рік вдома, у колі сім’ї. До того ж, це найекономніший варіант. Втім, витрати на святкування навіть вдома все одно будуть. Як мінімум, на застілля та розваги. На підготовку і оформлення святкового столу до Нового року українці щоразу витрачають чималі кошти. Дехто вже починає складати новорічне меню. І мало хто збирається на ньому економити. Втім, перед самісіньким Новим роком на українців традиційно чекає подорожчання продуктів.

 

Скільки тернополяни планують витратити на святкування Нового року – дивіться у проекті  «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

У Тернополі батько граючись з дитиною, підкинув її і не впіймав. Дівчинка в реанімації

Наступна стаття

«У 2019-му змінюйте і примножуйте», – Іван Чайківський (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.