Тернопільські водії матимуть доступ до електронного кабінету

Проект TERNOPILTIME

В Україні запрацював проект «Електронний кабінет водія”. Завдяки новому ресурсу можна дізнатися інформацію про авто, посвідчення водія, а також історію транспортного засобу за VIN-кодом.

«Цей сервіс мінімізує витрати часу та зусиль клієнтів сервісних центрів МВС, робить найпопулярніші послуги однаково доступними для всіх громадян країни, виключає людський фактор та ліквідує корупційні ризики. Від початку реформи діджиталізація була одним із наших пріоритетів», – каже начальник головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Через електронний кабінет водія можна оплатити штрафи за адміністративні правопорушення та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС.

Як повідомили у Патрульній поліції області, раніше більшість адміністративних і сервісних послуг водіям надавали тільки у сервісних центрах МВС. Інформацію щодо транспортного засобу і водійського посвідчення можна було дізнатися після особистого звернення до центрів МВС.

 

Відтепер доступ до е-Кабінету можливий через цифровий підпис, BankI-D або MobileI-D. Водії можуть зайти в свій е-кабінет, і користуватися послугами в онлайн-форматі.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

«У 2019-му змінюйте і примножуйте», – Іван Чайківський (Відео)

Наступна стаття

Священик з Тернопільщини заснував в Італії Вівтарну та Марійську дружини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.