«У 2019-му змінюйте і примножуйте», – Іван Чайківський (Відео)

 

Знаний тернопільський аграрій, засновник ПАП “Агропродсервіс”, заступник голови Аграрної партії Україна Іван Чайківський привітав однодумців, однопартійців та всіх краян з Новим роком і Різдвом Христовим. У мить Передноворіччя, каже Іван Чайківський, маємо час замислитись з чим переступаємо в наступний календарний рік.

 

Протягом 2018-го ми вчились здобувати в тих умовах, які випали на долю українців. Раділи перемогам і визнанню у світі, молились за щасливу долю, а зранку прокидались і брались до роботи, аби держава в якій живемо міцніла.

 

Я знаю, що нині не легко кожному українцю. Знаю, як радісно на свята приїжджати додому. Як приємно обняти рідних, зустріти друзів, посмакувати кутею та поколядувати.

 

Силу дає коріння! А воно у нас могутнє!

 

Я бажаю вам у 2019-му році твердо стояти на ногах! Змінювати й отримувати задоволення від розвитку! Ефективно використовувати багатства, які дає нам наша земля! Шанувати її, бо без цього не підемо далі. Виховувати діток патріотами! І жити так, щоб було, що залишити спадкоємцям.

 

Гарного Нового року і Світлого Різдва!

 

Христос ся рождає!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

«Аби в 4 тисячі вкластися», – тернополяни про витрати на Новий рік (Відео)

Наступна стаття

Тернопільські водії матимуть доступ до електронного кабінету

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.