У Тернополі батько граючись з дитиною, підкинув її і не впіймав. Дівчинка в реанімації

фото з відкритих дежрел

фото з відкритих дежрел

З геморагічним інсультом, в церебральній комі та набряком головного мозку до реанімації потрапила малолітня дівчинка. Подія трапилося 25 грудня близько 19:20. За попередньою інформацією, дівчинка ввечері гралася разом з татом. В одну мить батько підкинув донечку вгору, проте не впіймав. Про нещасний випадок у поліцію повідомив лікар обласної дитячої лікарні.

 

Чоловік розповів, що підкидав доньку до гори. Проте під час одного з підкидань помітив, що дитина ослабла в повітрі і зловити її не зміг. Донька впала без свідомості. Дівчинку забрала швидка. Як стало відомо, потерпіла з дитинства хворіла, пізно почала ходити. Неодноразово проходила реабілітацію в медзакладах.

 

На момент нещастя тато був тверезий. Що сталося насправді і чи пов’язаний стан та травми дитини з падінням встановлять медики. Даний факт правоохоронці внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 ККУ – Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Інформацію про власні штрафи та авто тернополяни можуть дізнатися онлайн

Наступна стаття

«Аби в 4 тисячі вкластися», – тернополяни про витрати на Новий рік (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.