Трьох тернополян пограбували у маршрутках

Лише протягом однієї доби працівники Тернопільського відділу поліції задокументували три звернення від жителів обласного центру. Всі вони стали жертвами кишенькових злодіїв у громадському транспорті. Крадії непомітно витягали телефони в кишенях верхнього одягу. Як наслідок зловмисники завдали збитків на суму більше 10 000 гривень.

 

Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

 

Працівники поліції просять мешканців та гостей краю не забути про правила безпеки за допомогою яких можна вберегти майно від рук невідомих.

 

– Тримайте гроші у внутрішній кишені куртки чи піджака.

Не носіть гаманці та гаджети у задній та нагрудній кишені. Крадії взагалі називають задню кишеню «чужа», бо гроші, які там лежать, уже не ваші, а кишенькаря. І не носіть гаманець, цінні речі в кишенях брюк. Це також дуже доступне місце для чужих рук, – наголошують правоохоронці.

Попередня стаття

«Складний, емоційний і водночас щасливий», – тернополяни про 2018 рік (Відео)

Наступна стаття

Тернополянин, якого збила іномарка на Злуки, помер у лікарні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.