Громадські активісти звинувачують у смертельному ДТП на Злуки сина екс-міліціонера (Фото)

За розслідуванням смертельного ДТП, яке сталося опівночі 29 грудня на проспекті Злуки, слідкуватимуть громадські активісти. Як вже повідомляв МедіаТОРна під колеса Тойота RAV4 потрапив 27-річний тернополянин. Від отриманих травм чоловік помер у  лікарні.

 

Члени ВГО «Автомайдан» були очевидцями ДТП та кажуть, що ймовірно за кермом Тойота RAV4 сидів названий син відставного генерала міліції.

 

Про події того вечора активісти написали на офіційній сторінці Тернопільського осередку «Автомайдану»:

 

– Того вечора я повертався додому. Близько півночі наше авто зупинилось біля заправки Автотехсервіс щоб висадити одного з пасажирів.

 

В цей час повз нас пролетів білий джип на шаленій швидкості (приблизно 100-120 км/год). Проїхавши кілька метрів ми побачили, що за пішохідним переходом (приблизно 0.5м) «стоїть на аварійці» цей самий білий джип, а на протилежному боці дороги знаходиться тіло чоловіка (воно було в абсолютно неприродній формі). В цей час коли ми під’їхали водій джипа (тримаючись за голову) якраз повертався з тієї сторони, де було тіло збитого чоловіка. Було помітно що у нього шоковий стан.

 

З наших джерел ми дізнались, що винуватцем смертельного ДТП є названий син відставного генерала міліції Федора Бортняка, Перегінець Ярослав Валерійович. Проаналізувавши сторінки в соцмережах, ми знайшли підтвердження того, що у генерала дійсно є названий син Перегінець Ярослав Валерійович 1991 року народження. Також в пана Бортняка є ще один (рідний) син Денис Бортняк, який працює слідчим в ГУНП Тернопільської області.

 

Маємо підозри, що зважаючи на родинні зв‘язки, винуватець ДТП, який є близьким родичем слідчого ГУНП та прийомним сином екс-генерала, може уникнути покарання. Посилює ці припущення той факт, що винуватець ДТП через декілька годин після скоєного був госпіталізований, і міру запобіжного заходу суд сьогодні йому не обирав.

 

Хочемо повідомити правоохоронні органи, що Автомайдан буде пильно стежити за розвитком ситуації з притягнення до відповідальності винних осіб у цій справі, – йдеться у повідомленні.

Фото: ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок

 

Попередня стаття

На Новий рік синоптики обіцяють чарівну зимову погоду

Наступна стаття

Зустрічайте Новий рік у жвавій компанії (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.