1 січня – Новий рік

Так вже ми влаштовані, що нам зовсім не хочеться стояти на одному місці, ну хіба що тільки трохи. Та й час, який крутиться навколо нас, не дає нам такого шансу. Чи все-таки дає? …

 

Біжать миті, – зовсім не вловимі. Вони якимсь абсолютно неймовірним чином збираються в секунди, хвилини, години, дні і тижні, в місяці … І настає цей рубіж, коли кожен з нас, підбиваючи підсумки року, що минає, дивиться з якоюсь незрозумілою надією на рік наступний. Так вже ми влаштовані.

 

У науковому середовищі іноді бутує думка, що новий рік – новий тільки свою першу мить, що час на стільки швидкоплинний і невловимий … і вже на першій секунді він починає втрачати свою новизну.

 

Проте це не так! Новий рік – новий до тих пір, поки не наступить рік наступний за ним! А як може бути інакше? З Новим роком Вас! Най все буде добре! І мирне небо над головою, і світле майбутнє!

Попередня стаття

Володимир Зеленський заявив, що йде в президенти (Відео)

Наступна стаття

Ожеледиця та невеликий сніг: якою буде погода в Тернополі 1 січня

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.