Тернопільський Сірий оригінально привітав українців з Новим роком (Відео)

 

Сергій Притула емоційно привітав українців з Новим роком. Відео з привітанням опубліковано на його сторінці у Facebook.

На відео відомий український гуморист з келихом шампанського промовляє дуже натхненну вітальну промову. Притула говорить, що він не президент, щоб стверджувати, важким чи легким був минулий рік, але він, як українець, впевнений, що в нашій країні все буде добре.

 

“Цей рік буде роком жовтої свині. Українці, я вам авторитетно заявляю – це буде наш рік. Допоки “мурахи біжать”, коли чуєш гімн України. Допоки щемить серце, коли підіймається прапор, все у нас буде добре”, – говорить Сергій в привітальній промові.

 

Притула наголосив, що в Україні все буде добре, “допоки армія наша стоїть залізною стіною і не віддає жодного сантиметру нашої землі, а навпаки – потихеньку-помаленьку відбирає те, що є наше”.

Поки ми пам’ятаємо, чий Крим, Донецьк і Луганськ – все у нас буде добре, каже Сергій.

 

Наостанок артист додав, що “допоки рубль буде коштувати 40 копійок, а не навпаки – все в нас буде добре”.

Користувачі мережі захопилися такою натхненною промовою, про що написали в своїх численних коментарях.

 

Попередня стаття

7 новорічних традицій інших країн, які захочеться запозичити

Наступна стаття

Олександр Шевченко про наміри змінити країну та підтримку рідних (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.