На Чортківщині в приватному будинку знайшли тіла двох чоловіків

У селі Нагірняка Чортківського району в одному із приватних будинків знайшли тіла двох чоловіків – 41 та 58 років. Загиблих виявила сестра молодшого із загиблих. Жінка близько навідалася до них у гості близько 7 ранку.

 

Правоохоронці встановили, обоє чоловіків ніде не працювали та зловживали спиртним. За попередніми даними, чоловіки отруїлися чадним газом через паління у ліжку. Правоохоронці припускають, що один із потерпілих палив, недопалок випав та спричинив тління постільної білизни. Чоловіки заснули і задихнулися чадним газом. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

У новорічну ніч в Тернополі затримали шістьох п’яних водіїв

Наступна стаття

У тернопільському гуртожитку вибухнула граната. Загинув чоловік

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.