Під час різдвяних свят тернопільські правоохоронці посилять патрулювання храмів (Відео)


У ніч з 31 грудня на 1 січня на Тернопільщині відбулися 28 масштабних заходів у 26 населених пунктах області. Участь у святкуванях взяли близько 40 тисяч громадян. Правопорядок забезпечували понад 400 працівників поліції. Злочинів та протиправних дій у новорічну ніч скоєно не було, – повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

– Зараз триває підготовка до забезпечення публічної безпеки і порядку під час різдвяних свят. Зокрема, буде проведено обстеження культових споруд на предмет виявлення вибухонебезпечних речовин. Знаходитимуться правоохоронці біля зазначених споруд й під час святкових богослужінь, – каже начальник відділу охорони публічного порядку управління превентивної діяльності ГУНП у Тернопіьській області Богдан Катрун. 

Попередня стаття

Тернополянка сторила рекордну ялинку з 20 кг бісеру (Фото)

Наступна стаття

У новорічну ніч в Тернополі затримали шістьох п’яних водіїв

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.