Серед постраждалих від вибуху гранат на Тернопільщині – учасник АТО (Відео)

На Тернопільщині за добу вибухнули дві гранати. На лікарняних ліжках опинилися семеро людей, один чоловік загинув на місці вибуху. Відомо, що окрім неповнолітніх, постраждав й учасник АТО. У чоловіка важка травма голови.

 

Зокрема, 2 січня у селі Колодіївка Підволочиського району. Постраждали п’ятеро людей віком від 15 до 22 років. Зараз вони знаходяться у реанімації – повідомили правоохоронці. У потерпілих травми різного ступеня тяжкості – травми очей, хімічні опіки, переломи, розриви барабанних перетинок, рваними ранами різних частин тіла.

 

Того ж дня граната вибухнула в одній із квартир багатоповерхівки, що на вулиці Макаренка,2 у Тернополі. Чоловік, який прийшов в гості до сусіда та приніс з собою гранату – загинув. Ще двоє потерпілих медики госпіталізували, одного із них прооперували.

 

Попередня стаття

За добу на Тернопільщині вибухнули дві гранати: 7 постраждалих, один загиблий (Наживо)

Наступна стаття

Жителям Тернопільщини пропонують добровільно здати зброю та боєприпаси

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.