Допомоги тернополян потребує військовий АТО, який постраждав від вибуху гранати

Військовому 131-го окремого розвідувального батальйону Михайлу Башаєву з Тернополя терміново потрібна допомога – донори крові та кошти на лікування. Чоловік після поранення осколками гранати перебуває у вкрай важкому стані в реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Михайло – у комі, на штучній вентиляції легень.

 

Родичі та побратими пораненого учасника бойових дій на Сході України звертаються до усіх небайдужих тернополян долучитися до порятунку військового та здати кров.

 

Зробити це можна в Тернопільській обласній станції переливання крові з 9.00 год до 13.00 год. Вказувати- для БАШАЄВА Михайла Віталійовича. Детальніша інформація за тел.: (093)9228823, (068)5538275.

 

Також можна перерахувати кошти:

ПриватБанк

5168 7427 1614 4732

Наталія Віталіївна Жеваго (сестра Башаєва Михайла Віталійовича)

 

Нагадаємо, у Тернополі троє чоловіків вирішили продовжити святкування нового року. Проте зустріч завершилася фатально. Із важкими  пораненнями зараз у лікарні перебувають двоє чоловіків, третій – помер одразу ж на місці пригоди. Стан потерпілих важкий, – каже лікар-анастезіолог Володимир Вівчар. Чоловіки поступили у вкрай важкому стані – множинні осколкові поранення голови, грудної клітки, живота та ніг, а також масивна кровотеча та геморагічний шок. Одного із потерпілих, 42-річного Михайла, після переведення на штучну вентиляцію легень, прооперували. Він – у комі. Дізнатися більш детально та переглянути відео Ви можете Тут.

Попередня стаття

Перший етнофестиваль у Чорткові – на “Василів день”

Наступна стаття

На Шумщині листоноша підробила підпис і привласнила кошти

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.