На Шумщині листоноша підробила підпис і привласнила кошти

На Шумщині судитимуть 39-річну працівницю поштового відділення села Великі Дедеркали. Жінка, працюючи листоношею, підробила підпис і таким чином привласнила чужі кошти.

 

Слідчі встановили, листоноша сфальсифікувала підпис своєї односельчанки, жительки села Шкроботівка. Замість потерпілої вона підписалася у відомості про отримання грошової виплати. Сума привласнених коштів становить майже 3 тисячі 400 гривень на тверде паливо. Гроші потерпілій призначили в управлінні соцзахисту, як малозабезпеченій.

 

У поліції повідомили, згодом листоноша повернула кошти односельчанці, проте факт підробки підпису – незаперечний. Кримінальне провадження розпочали за частиною 1 статті 358 ККУ – підроблення документів. Поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

Допомоги тернополян потребує військовий АТО, який постраждав від вибуху гранати

Наступна стаття

Підприємцям, які розмістили МАФи на тротуарах, не поновлюватимуть дозвільних документів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.