Смертельна ДТП на Теребовлянщині: водій з невідомих причин виїхав на зустрічну смугу

Дорожньо-транспорта пригода трапилася сьогодні о 10:10 годин. На автодорозі в селищі Дружба зіштовхнулися дві автіки. В результаті удару загинув чоловік.

 

За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ, який рухався в напрямку Тернополя, раптово виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з іномаркою BMW. Кермувальник Жигулів, 64-річний житель смт.Дружба, загинув на місці події.

 

Що стало причиною такого маневру – встановить слідство. За словами водія іншого автомобіля, на момент ДТП на трасі не було автівок і чому ВАЗ виїхав на зустрічну, коли не було причин для обгону, не розуміє. Дорога також суха. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Підприємцям, які розмістили МАФи на тротуарах, не поновлюватимуть дозвільних документів

Наступна стаття

У Теребовлі вивозять купи землі з бруківкою (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.