Батьки маленького Артемка з Тернопільщини просять про допомогу

 

Десятимісячний Артем Похилко із села Залісці Збаразького району потребує фінансової допомоги небайдужих. Хлопчик під час пологів одержав травму, через яку стався крововилив та набряк головного мозку, виникла гіпаксія. Артемко 25 днів від народження перебував в реанімації. Потім ще місяць у відділенні патології новонароджених. Наступний місяць на лікуванні в Києві.

 

В Артемка відсутні усі рефлекси – не може жувати та ковтати їжу, через що батьки змушені годувати синочка через зонд, не кліпає очками, має коркову сліпоту, не тримає голівку, часто малюка мучать судоми. Сумну історію молодої сім’ї, яка зіткнулася зі страшною проблемою, розповіла у соцмережі директор Збаразького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Руслана Боднар.

 

-Нині матуся з великою ніжністю та турботою дбає про синочка. Самостійно робить йому легенький масаж. Вони з паном Тарасом понад усе мріють, щоб їх малюк був здоровим. Однак пані Неля з болем зазначила, що у нашій державі такі життєво необхідні ліки для її Артемчика та тисяч інших діток, чомусь або надзвичайно дороговартісні, або взагалі – відсутні. Часто, не під силу їх купити або просто дістати… А дуже-дуже важко бачити, нестерпно відчувати, як страждає твоя дитинка і не змогти нічим зарадити.., – пише пані Руслана.

 

Для Артемка дуже необхідні препарати Сабріл (Італія), Сенактен Депо (Швейцарія), щоденно памперси (Dada №5). Усіх небайдужих просять проявити милосердя, зробити достойний вчинок та допомогти цим чудовим молодим людям, сімейне життя яких почалося з таких важких випробувань.

 

Розрахунковий рахунок №5168 7573 5918 6113 “Приватбанк”, Гладунець Неля Володимирівна.

Попередня стаття

«Ближче до Європи, далі від Росії», – тернополяни про зміну дати Різдва (Відео)

Наступна стаття

Томос для православної церкви України щойно підписали у Стамбулі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.