Різдвяну відеоказку гурт Тріода зняв у тернопільській Катедрі (Відео)


 

Тернопільський гурт Тріода знімав свою відеоказку “На Різдво додому”. Основною локацією став Архикатедральний собор.

 

 

-Готуючись до Різдва, не забудьмо приготувати для цього наші серця, адже Спаситель хоче замешкати саме у них! – написали на офіційній сторнці Катедральної церкви.

 

Цьогоріч колектив Тріода підготував декілька колядок: “Пречиста Діва по світу ходила”, “Княжа корона”, “Бог ся рождає”, “Що то за предиво”, “Добрий вечір тобі”.

 

Зазначимо, замість Андрія Липка у колективі Тріоди 23-річний Павло Червінський. Хлопець став учасником гурту  після відбору на кастингу. Конкурс, у якому випробували себе 15 молодих виконавців, тривав близько місяця. Павло Червінський, як і інші учасники “Тріоди” – Андрій Гамбаль та Володимир Рибак, закінчив Чортківське педагогічне училище імені О. Барвінського. Навчався також і у Тернопільському національному педагогічному університеті імені В. Гнатюка.

Попередня стаття

«2019-тий – рік для наших глядачів», – шеф-редактор «МедіаТОР» Надія Березюк (Відео)

Наступна стаття

Тернопільщина зустріне Різдво з морозами і снігопадами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.