Священику з Тернопільщини духівництво забороняє готувати їжу

 

Нині священик з Лановеччини Олексій Філюк написав у соцмережі, що йому духівництво забороняє готувати їжу. Про це йому написали у Фейсбук. З такими зауваженнями отець Олексій не згідний, каже у тому, що готує немає нічого поганого. Тому на такі заяви, він відповів: “Я думав слова Христові звучать для усіх “Віддайте Богу Боже, а кесарю кесареве”.

 

-Моїх парафіян може запитати кожен охочий, що богослужіння у мене проходять чинно, а також приїжджають постійно паломники у наші села, та головне Боже слово звучить з амвона і в повсякденному житті, але дома я готую їжу для сина бо то є мій батьківський обов’язок, та одночасно веду спільноту у якій майже 20 тисяч підписників, і щоденно більше 100 000 переглядів, де є і проповіді які ведуть людей до пізнання Бога, а також є рубрика приготування їжі. Не думаю, що у вас на Богослужінні в день є більше 100 000 людей яким ви можете проповідувати, – написав Олексій Філюк.

Попередня стаття

Працюючим батькам компенсують частину витрат на послуги няні

Наступна стаття

Вчора нестало викладача та професора з Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.