Тернопільщина зустріне Різдво з морозами і снігопадами

Снігопади і морози передбачають метеорологи на Святвечір і Різдво у західному регіоні. Стовпчики термометрів знижуватимуться до десяти градусів морозу, також періодично підсипатиме снігом. Відтак Різдво Тернопільщина зустріне зі справжньою зимовою погодою.

 

«Упродовж доби в Україні буде і сніг, і мороз. Температура найближчої ночі -5 -12 градусів, завтра вдень -3-8 градусів, на Святвечір -4 -10 градусів. На Різдво, 7 січня, сніг підсипатиме майже скрізь. Проте далі посилиться мороз: вночі до -8 -15 градусів, вдень до -5 -11 градусів. Під час Різдвяних свят очікується переважно мороз, максимум місцями невеликий сніжок», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

 

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, січень на Тернопільщині буде прохолодними. Метеорологи передбачають збільшення рівня снігового покриву, а також тенденцію щодо зниження температурних показників.

 

Не обійдеться і без ожеледиці. Через коливання температурних показників на дорогах буде слизько, – кажуть метеорологи. Це додасть роботи комунальникам і вимагатиме обережності у водії і пішоходів.

 

Вікторія Неборак

 

 

Попередня стаття

Різдвяну відеоказку гурт Тріода зняв у тернопільській Катедрі (Відео)

Наступна стаття

Страви-символи: що означає кожна з 12 пісних страв на Святий вечір

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.