На Тернопільщині чоловік у передноворіччя пішов з дому і не повернувся

На Зборівщині правоохоронці розшукують жителя села Чистопади  Володимира Михайловича Горина. Про зникнення 29-річного чоловіка у поліцію повідомила його співмешканка. Жінка розповіла, що Володимир пішов з дому  ще 31 грудня і досі не повернувся. Його місце знаходження невідоме.

 

Прикмети зниклого: ріст 170-175 см, волосся темно-русявого кольору, середньої тілобудови, на правій нозі нижче коліна є шрам. Був одягнений в камуфляжні штани, чорну футболку, червону сорочку, синій светр та спортивну вітрівку чорного кольору.

 

Усіх, хто бачив зниклого або володіє будь-якою інформацією про його можливе місцеперебування, поліцейські просять телефонувати за номером у Зборові (03540) 2-12-45 або на лінію «102». Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Відтепер сортування побутових відходів у Тернополі – обов’язкове

Наступна стаття

Тернополяни заколядували на вулицях міста (Відео)

One Comment

    Avatar
  • собаку пробували?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.