Майже півсотні курсантів проходитимуть практику в поліції Тернопільщини

Курсанти вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, прибули для проходження навчальної практики в структурних та територіальних підрозділах ГУНП в Тернопільській області. Серед них – майбутні слідчі, оперативники.

 

Впродовж кількох місяців хлопці та дівчата проходитимуть стажування. За кожним із них буде закріплений керівник практики із числа досвідчених працівників поліції. Майбутніх поліцейських будуть залучати до виконання практичних завдань, які знадобляться їм в подальшому в службовій діяльності. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині передбачають до 17-ти градусів морозу

Наступна стаття

На свята у Чорткові відбудеться зимовий етнофестиваль “Василів день”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.