Сьогодні поліцейські Тернопільщини поїхали у зону ООС (Відео)


Сьогодні у зону ООС для проходження служби поїхали правоохоронці з Тернопільщини. Серед поліціантів – 27 бійців роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» та троє працівників патрульної служби. На Сході України вони перебуватимуть два місяці.

 

Правоохоронці області ще з травня 2014 року несуть службу на Сході України. Сьогоднішня поїздка відбувається в дещо зміненому складі. Працівники патрульної служби їдуть у таке відрядження вперше.  Серед основних завдань – забезпечення пропускного режиму на блокпостах при в’їзді та виїзді із зони проведення операції об’єднаних сил.  Окрім цього бійці стежитимуть за громадським порядком на ввіреній їм території.

 

Провести побратимів у далеку дорогу прийшли товариші, рідні, дружини і діти воїнів. Традиційно, перед виїздом їх благословив представник духовенства. Після спільної молитви за мир в Україні хлопці вирушили в далеку дорогу.

Попередня стаття

Тернополянин впав у котлован, виритий комунальниками. У чоловіка важкі травми

Наступна стаття

На Тернопільщині почали виплачувати субсидії грошима

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.