На Старий Новий рік на Тернопільщині встановлять національний рекорд

14 січня, коли в Україні відзначають відразу два свята  Старий Новий рік та святого Василя, у будинку культури села Стара Ягільниця, що на Чортківщині, планують встановити національний рекорд по найбільшій кількості костюмованих Маланок і Василів на одній локації. Початок дійства  о 14:00.

 

Організатори намагатимуться встановити рекорд у рамках районного фольклорно-мистецького обряду «Маланка ходила  бажала всім злагоди і миру». Святкова карнавальна хода проходить щорічно, але завжди у різних селах району, повідмоляє chortkiv.city.

 

Окрім власне фестивалю маланок, присутніх розважатимуть музичні й танцювальні гурти, а головним гостем свята стане молода співачка Тернопілля Ольга Монастирська разом із шоу-балетом.

Попередня стаття

Чари Різдва та Вифлеємський вогонь: у Тернополі запалили «Різдвяну свічечку» (Фото)

Наступна стаття

З храму на Тернопільщині викрали старовинні ікони

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.