З храму на Тернопільщині викрали старовинні ікони

Три ікони датовані 1867 року викрали з церкви Казанської ікони Божої Матері, що в селі Верещаки Лановецького району. Випадок стався в ніч з 8 на 9 січня. Невідомі потрапили до середини, розбивши вікно та пошкодивши металеву решітку.

 

Пропажу помітив староста храму та відразу звернувся до правоохоронців.

 

– Церква не була обладнана сигналізацією та камерами відеоспостереження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка. Правоохоронці працюють над розкриттям злочину, – наголошує Лановецького відділення поліції Василь Бурик

 

Попередня стаття

На Старий Новий рік на Тернопільщині встановлять національний рекорд

Наступна стаття

Тернополянка 40 хвилин рятувала непритомного чоловіка, поки їхала швидка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.