ДТП на Тернопільщині: одна людина загинула, семеро потрапили до лікарні (Відео)


На Тернопільщині впродовж доби трапилися дві дорожньо-транспорті пригоди. У результаті аварій одна людина загинула, семеро потрапили до лікарні.

 

Зокрема, у селі Ступки Тернопільського району. Близько 17:10 години поблизу перехрестя дороги «Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка» та вулиці Залізничної не розминулося три автівки.

 

За попередньою інформацією, водій автомобіля Hyundai Accent, рухаючись в напрямку Тернополя, перетнув дві суцільних ліній та виїхав на зустрічну смугу. В результаті іномарка зачепила зустрічний автомобіль Volkswagen Passat. Проте удар транспортні засоби не зупинив і після цього Hyundai врізався ще й в Nissan X-Trail з причепом.

 

У момент аварії в усіх автомобілях були пасажири. В Nissan – ще й малолітня дитина.  Кермувальник Hyundai Accent загинув. Його пасажира з закритою черепно-мозковою травмою та закритим переломом стегна доправили до лікарні. Госпіталізували до медзакладу і кермувальника та пасажира з Nissan X-Trail.

 

Четверо травмованих, серед яких один чоловік у важкому стані в реанімації – наслідки іншої дорожньо-транспортної пригоди на Тернопільщині. Аварія трапилася сьогодні близько 7:20 години неподалік Зборова.

 

За попередньою інформацією, водій автомобіля Renault Nevada, рухаючись зі Львова на Тернопіль, не впорався з керуванням, автівку занесло і викинуло на смугу зустрічного руху. Там він врізався в інший транспортний засіб – в Volkswagen Multivan. У бусі на момент зіткнення перебував водій та п’ятеро пасажирів. Люди їхали з Чернівців на Берлін.

 

В результаті удару до реанімаційного відділення потрапив водій легківки. Його дружину також госпіталізували з травмами середньої тяжкості. З переломами та забоями до лікарні потрапили і двоє пасажирів з бусу. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Додому зі Сходу повернулися бійці роти поліції особливого призначення «Тернопіль» (Відео)

Наступна стаття

На Сагайдачного у Тернополі демонтували літній майданчик

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.