Чоловік не знає хто він: тернополян просять допомогти впізнати

Правоохоронці Бережанського відділу поліції ГУ поліції України в Тернопільській області звертаються до небайдужих краян допомогти встановити особу чоловіка, який з невідомих причин втратив пам’ять.

 

29 листопада чоловік звернувся в місцеву лікарню з травмою руки. За його словами, її він отримав під час падіння. Свої дані незнайомець не повідомив, так як зазначив, що нічого не пам’ятає. На даний час перебуває у терапевтичному відділі Бережанської центральної лікарні. Даних про сeбe так і нe згадав.

 

Прикмети: на вигляд 42 роки, над лівою бровою має гулю.

 

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про чоловіка, поліцейські просять телефонувати за номерами у Бережанах (03544) 2-12-45, (067)-306-98-91 або на лінію «102»

Попередня стаття

На Тернопільщині від обмороження і травм помер переселенець з Донбасу

Наступна стаття

Допоможіть врятувати Славчика, – просять жителів Тернопільщини батьки хлопчика

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.