У Тернополі на вулиці Карпенка зайнялася квартира

У тернопільській багатоповерхівці на вулиці Карпенка, 13 виникла пожежа. Рятувальники боролися з вогнем упродовж години. Як повідомила речник пожежно-рятувальної служби області Ірина Крупа, на місці працювало 12 вогнеборців, було задіяно 3 пожежні машини. Із будинку, в якому сталася пожежа, евакуювали дев’ятеро людей, трьом потерпілим надавали допомогу медики екстреної швидкої допомоги.

 

«Повідомлення про пожежу на вулиці Карпенка 13 надійшло о 9.20. Зайнялася квартира на другому поверсі багатоповерхівки, зокрема пожежа виникла на кухні. О 9:47 пожежу, на площі 10 м. кв локалізовано, а о 10:06 – ліквідовано. Від вогню врятовано житловий будинок. Одночасно з подачею стволів на гасіння співробітники ДСНС, спільно зі працівниками поліції організували евакуацію мешканців будинку. Із задимленого середовища на свіже повітря виведено 9 людей, а також врятовано 3-х потерпілих, яких передано працівникам екстреної медичної допомоги. Процес гасіння пожежі ускладнювався значним пожежним навантаженням, викликаним захаращенням помешкання, де виникла пожежа, речами домашнього вжитку та побутовим сміттям», – повідомила речник пожежно-рятувальної служби області Ірина Крупа.

 

За словами очевидців, мешканці квартири, в якій сталася пожежа, розводили вогнище на кухні, щоб обігріти помешкання.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

На Тернопільщині обікрали новорічну ялинку

Наступна стаття

На території Києво-Печерської лаври спалахнула пожежа (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.