«Сховати фото зі свят», – тернополяни про те, як повернутися до роботи (Відео)


 

Після святкування Нового 2019 року та Різдва дуже важко повертатись до роботи. А налаштуватись на потрібний лад – практично неможливо після з’їденого і випитого. Під час свят наш розпорядок дня повністю порушується: пізній відхід до сну і, відповідно, ще пізніше пробудження, а також хаотичне і дуже ситне харчування. Щоб повернутися до повсякденного життя і роботи, необхідно знову налагодити звичний розпорядок дня і відновити/зайнятися фізичними навантаженнями. Здоровий сон дасть сили для повсякденного і соціального життя, а фізичні вправи забезпечать енергією.

 

Чи важко тернополянам після свят повернутися до роботи – дивіться у проекті  «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

На Бережанщині чоловік зберігав вдома арсенал зброї та боєприпасів (Відео)

Наступна стаття

Ще одна громада вирішила приєднатися до Православної церкви України

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.