Півроку очікування. Хатіко у Великому Глибочку вірить, що про нього не забули (Відео)

Пан Іван вкотре привіз сніданок самотньому чотирилапому. Чорний Бімка не насмілюється одразу їсти і тікає в зарості. Поклавши їжу в миску, чоловік відходить. Аж тоді собака куштує привезене.

Я йому даю таку м’ясну паличку, зранку половину поки тепленьке, а ввечері решту, – каже Іван Семенина.

Щодня чоловік виїжджаючи із села, на одному й тому ж місці бачить маленького собаку, який чекає свого господаря. Бімка стежить за кожним авто, що проїжджає повз нього.

– Він далеко не біжить і сидить на своєму місці. Він напевно був в добрих руках, з часом в людей проявилася жорстокість, тому його так вивезли, – припускає житель села В. Глибочок Іван Семенина.

Дощ, сніг чи мороз тварина на місці. Відданість цієї собаки розчулила не одне людське серце. Жителі привозять їжу і навіть змайстрували дві будки, та в жодній з них місцевий Хатіко не оселився. Не вподобав і нового господаря.

– Забрав би і хотіли забрати, їхали навіть машиною по нього, але він втікає, – каже житель села В. Глибочок Мирослав.

– Він тільки пізнає свого, не може він підходити до будь-кого, що його не напросилися з дружиною, – розповідає житель села В. Глибочок Василь.

Що робити з чотирилапим охоронцем села у сільраді, – не знають. Відловити собаку не можливо, прилаштувати ніде та й коштів на утримання не має. Бімка не єдиній покинутий пес у населеному пункті, та лише він вірить, що про нього не забули.

– Може то банально, але якась душа в того пса чи кота є, тому закликаю всіх людей, будьте трошки людянішими, не викидайте надвір ту худобину, – просить Іван Семенина.

Допоки хтось не приручить собаку, або ж  не повернеться колишній господар у селі обіцюють і пильнувати його.

Наталя БОРСУК, Олег Ружевський, у Фокусі дня, МедіаТОР

 

Попередня стаття

У Тернополі покупець супермаркету втратив 40 тисяч гривень (Відео)

Наступна стаття

Вчителям початкових класів області пропонують скласти іспити

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.