У Тернополі покупець супермаркету втратив 40 тисяч гривень (Відео)


У Тернополі чоловік втратив 40 тисяч гривень в одному із супермаркетів міста. Зайшовши у магазин “АТБ”, що на вулиці 15 Квітня, потерпілий на якийсь час залишив без нагляду свою барсетку. Моментом скористався злочинець. Незнайомець поцупив річ, а разом з нею й чималу суму грошей. Крадія зафіксувала камера відеоспостереження.

 

Працівники Тернопільського відділу поліції просять допомогти встановити особу, причетну до злочину. Подія трапилася 11 січня, близько 17:40 в приміщенні магазину «АТБ», що на вулиці 15 квітня. Якщо ви впізнали дану особу або знаєте його місцеперебування, телефонуйте за номерами у Тернополі 27-11-70, (097)-897-10-34 або на лінію “102”.

Попередня стаття

На Тернопільщині через недбалість комірниці дитячого садка отруїлися діти

Наступна стаття

Півроку очікування. Хатіко у Великому Глибочку вірить, що про нього не забули (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.