На Тернопільщині іномарка в’їхала в КамАЗ, пасажирка легківки – в реанімації

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 16 січня о 10:20 годині в Заліщицькому районі. На дорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече не розминулися Renault Kangoo та КамАЗ.

 

За попередньою інформацією, водій Renault виїхав на смугу зустрічного руху, не впорався з керуванням, оскільки транспортний засіб почало заносити, і він зіткнувся з вантажівкою.

 

У водія іномарки вивих ноги, у його пасажира – матері, відкрита черепно-мозкова травма. Її стан важкий.

 

Попередньо, обидвоє кермувальників тверезі, але у них взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

17 січня – День дітей-винахідників

Наступна стаття

Неподалік Тернополя швидка застрягла в снігу, прямуючи на виклик

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.