«Немає таких морозів, аби користуватися», – тернополяни про пункти обігріву (Відео)


 

У Тернопільській області діє 247 стаціонарних пунктів обігріву, три з них у Тернополі. У приміщеннях пунктів обігріву відвідувачі можуть не тільки зігрітися, але й отримати першу медичну допомогу та випити гарячого чаю.

 

Під час голосування на сторінці першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР»  у Facebook 93% тернополян відповіли, що не користуються пунктами обігріву.

 

Чи користуються тернополяни пунктами обігріву – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

За півмісяця у Тернополі оформили 800 транспортних засобів, з них – 470 – “євробляхи” (Відео)

Наступна стаття

“Вибори потрібні, аби закінчити з олігархатом”, – співголова партії “ДемАльянс” Василь Гацько (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.