Мама постраждалої від вибуху Христини Гузак просить тернополян про допомогу

Рідні Христни Гузак просять небайдужих про допомогу. Дівчина постраждала від вибуху гранати. У  результаті в постраждалої пошкоджені лице і голова, відкритий перелом правої руки. Вона втратила одне око, є шанс врятувати друге. Мама Христини у розпачі, за допомогою звернулася до людей.

 

“ЗВЕРТАЮСЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ДО УСІХ НЕБАЙДУЖИХ.ДОПОМОГТИ МОІЙ ДИТИНІ ГУЗАК ХРИСТИНІ ПОВЕРНУТИСЯ ДО ПОВНОЦІЙНОГО ЖИТТЯ. Після випадку з вибуховою гранатою в неі пошкоджена дуже голова потрлщенна права лицева сторона,пошкодженнй головний мозок,дитина втратила одне око ,є можливість врятувати друге,відкриті переломи лівоі кісті.Нажаль ми самі неможимо справитись і тому нам потрібна ваша допомога будь ласка поможіть мій рахунок4149 4991 1072 2095 Гузак Зоряна Ярославівна. P.S. Завтра в восьмі годині ранку буде проводитися складна операція прошу усіх про молитву і велике материнське дякую усім хто зараз зімною. Христос Рождається”, – написала Зоряна Гузак.

 

Нагадаємо, 17-річна Христина Гузак постраждала від вибуху, який трапився у Колодіївці 2 січня. Чоловікові, який приніс гранату в приміщення, де компанія молодих людей святкувала Новий рік, повідомили про підозру. Міру запобіжного заходу поки не обирали, адже він перебуває в реанімації.

,

Попередня стаття

Тернополяни скаржаться на іржаву воду, яка тече з кранів у їхніх помешканнях (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі водій спричинив ДТП і втік, правопорушника розшукали

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.