У Тернополі водій спричинив ДТП і втік, правопорушника розшукали

17 січня близько 11 години ранку у Тернополі на перехресті вулиць Гайова-Замонастирська-транспортна пригода. Водій автомобіля RENAULT не врахував дорожньої обстановки та не дотримався безпечного бокового інтервалу. У результаті його автомобіль зіткнувся з іншою іномаркою. Після зіткнення керманич втік з місця ДТП.  Водій постраждалого автомобіля MAZDA запам’ятав номерні знаки правопорушника.

 

Розшукали водія-втікача на вулиці Богдана Лепкого, де був припаркований його автомобіль. Власником виявився 34-річний місцевий житель. На водія правоохоронці склали протоколи за ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) та за ст.122-4 (залишення місця ДТП). Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

Мама постраждалої від вибуху Христини Гузак просить тернополян про допомогу

Наступна стаття

У Тернополі горів комбайновий завод

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.