На Тернопільщині у пожежах загинуло четверо людей

Проект TERNOPILTIME 

Цього року пожежі на Тернопільщині призвели до загибелі чотирьох людей. За півмісяця в області трапилося близько трьох десятків загорянь у житлових будинках. Причина більшості таких випадків у нехтуванні правил безпеки під час опалення.

 

У селі Ягільниця Чортківського району у пожежі житлового приміщення загинуло двоє людей. Як повідомила речник ДСНС в області Ірина Крупа, до загоряння призвело паління в ліжку. А ще один трагічний випадок в цьому ж селі пов’язаний з порушенням правил під час опалення.

 

«Загалом за два тижні 2019-го року в області трапилося понад тридцять пожеж, у них загинуло четверо людей. Серед причин смертельних випадків – паління в ліжку, а також нехтування технікою безпеки. Причина більшості пожеж саме у порушенні правил пожежної безпеки, порушення правил експлуатації обігрівальних приладів. До пожежі із смертельними наслідками призвело паління в ліжку, такий випадок стався у селі Ягільниця Чортківського району. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіла двох людей. Цього ж дня у тому ж селі виникла пожежа у приватному будинку, проте там вогонь погасили місцеві мешканці до прибуття підрозділу ДСНС. Внаслідок пожежі загинула жінка. Якщо причина першої пожежі у селі Ягільниця – це паління в ліжку, то причина другої пожежі – у порушенні правил під час опалення будинку».

 

Учора вранці трапилася пожежа у Тернополі на території недіючого комбайнового заводу. Як розповіли рятувальники, там зайнялося сміття. Вогонь поширився на територію до 12 метрів квадратних. Причини займання наразі встановлюють правоохоронці.

Вікторія Неборак

 

 

Попередня стаття

Завдання нового президента – запустити економіку, – Юлія Тимошенко (Відео)

Наступна стаття

Тернополяни занурювались в ополонку під звуки оркестру (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.