У селі на Тернопільщині під час пожежі загинула дитина

19.01.2019 року в с. Раславка, Кременецького району сталася трагедія. Загинула малолітня дитина внаслідок отруєння продуктами згоряння! Рятівниками ДПРП-23 м. Почаїв було вчасно ліквідовано та недопущено розповсюдження вогню на суміжні приміщення, повідомляє ДСНС у Тернопільській області.

 

Деталі розповідає сайт Кременець сіті: Сталася прикра подія у перший день Водохреща. Допоки батьки готувалися і зустрічали гостей у літній кухні, їх півторарічний син спав у одній з кімнат будинку. Дитяче ліжечко стояло поруч із пічкою.

 

Рятівники зазначають, що пічка була не зовсім придатною до експлуатації, очевидно, що були порушені і норми опалення. Через тріщини на пічці пішло задимлення. Згодом вогонь перекинувся на матрац ліжка, котре було поруч.

 

Батьки навідувалися до сплячого малюка. Рятівникам розповіли, що все було добре. Але, коли батько прийшов останнього разу, то кімната була вже дуже задимленою.

 

Батьки намагалися рятувати малюка самотужки, викликали швидку допомогу і поїхали їй назустріч. Передали дитину у карету швидкої вже на Лосятинській трасі. Проте врятувати малюка не вдалося.

 

У Кременецькому відділенні управління ДСНС в Тернопільській області зазначають, що трагедія сталася через порушення правил пожежної безпеки при пічному опаленні. І вкотре наголошують бути пильними.

Попередня стаття

Тернополяни занурювались в ополонку під звуки оркестру (Фото)

Наступна стаття

Замість атестації тернопільські вчителі проходитимуть сертифікацію

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.