«Ми стільки не заробляємо», – тернополяни про зарплатню міського голови (Відео)

Подорожчання проїзду та комунальних платежів – болючі теми 2018-го. Їх у Тернополі неодноразово обговорювали публічно. Влада міста аргументувала, «грошей у бюджеті не вистачає». Тим не менш, зарплата чиновників, невпинно росла.

– Сергій Надал отримав майже в 10 разів більше, ніж середньостатистичний тернополянин минулого року, – розповідає голова тернопільського міського осередку ДемАльянсу Олег Синовець.

Такі дослідження провели нещодавно. За словами Олега Синовця, інформаційний запит щодо заробітної платні очільника міста надсилали до Тернопільської міської ради. Звідти отримали офіційну відповідь (фото додаємо).

У 2018-му році міський голова Тернополя Сергій Надал разом з преміями і надбавками заробив 813 832 гривні. Щомісяця він отримує 67 819 гривень, а вдень заробляє 3 255 гривень.

Як реагують тернополяни на таку зарплатню міського голови, – дивіться в опитуванні «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

 

Попередня стаття

Українські школярі влаштували флешмоб на підтримку рідної мови (Відео)

Наступна стаття

Вбив сусіда по палаті: у Києві затримали жителя Тернопільщини (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.