На Бережанщині у дамбі ставу знайшли мертвою пенсіонерку

18 січня на лінію «102» надійшло тривожне повідомлення від жителя Бережанщини. Заявник розповів, що виявив бездихальне тіло невідомої жінки в шлюзовій камері дамби місцевого ставу.

 

Правоохоронці встановили, загибла – 84-річна жителька села Лапшин. Пенсіонерка зникла ще 14 січня. Її розшукували рідні, поліці, а також рятувальники.

 

Під час огляду трупа слідів насильницької смерті не виявлено. Тіло направили для проведення судово-медичної експертизи. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Впродовж трьох днів у Тернополі зафіксували 70 водіїв-порушників

Наступна стаття

На Тернопільщині затримали групу людей, які виготовляли фальсифікат алкоголю

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.