На Бережанщині перекинулося авто. Двоє з п’яти постраждалих у важкому стані

Четверо людей потрапили до лікарні в результаті аварії, яка трапилася у неділю, 20 січня, близько другої години ночі. На автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка, на виїзді з Бережан, перекинувся автомобіль.

 

Причину дорожньо-транспортної пригоди встановить слідство. Відомо, що дорога була сухою і жодного ні попутного, ні зустрічного транспортну в той час не було.

 

За попередніми даними, водій автомобіля Opel Omega не впорався з керуванням, автівку почало заносити і вона врізалася в земляний насип на узбіччі. Після удару транспортний засіб відкинуло і він кілька разів перекинувся, злітаючи в кювет.

 

На момент автопригоди в іномарці перебувало, окрім водія, ще четверо пасажирів. Їх ще до приїзду поліції госпіталізували до лікарні. Двоє травмованих отримали незначні ушкодження, а двоє з тяжкими черепно-мозковими травмами потрапили до реанімації.

 

Освідчити водія правоохоронцям не вдалося, оскільки він також поїхав до лікарні, а після цього самовільно покинув медзаклад. До поліції прийшов уже ввечері.

 

Факт по даній автопригоді внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Свій перший паспорт отримав тернополянин Вільян. Йому 53 роки

Наступна стаття

На Тернопільському ставі виявили 22 рибалок-порушників, п’ятеро з них сплатять штраф

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.