Тернопільських водіїв попереджають про небезпеку на дорогах

Сильна ожеледиця утворюватиметься на автошляхах області. Відтак водіїв просять бути обережними: дотримуватися безпечної дистанції та не перевищувати швидкості.

 

За прогнозами Укргідрометеоцентру, упродовж тижня на Тернопільщині в основному зберігатиметься похмура морозяна погода. Сильних опадів метеорологи не передбачають, лише місцями політуватиме сніг.

 

«Вночі очікується -4 – 12 градусів морозу, вдень -2 -7 градусів. Обійдеться без опадів, оскільки погода передбачається сухою. На дорогах може утворюватися ожеледиця. До України йде активний циклон, який передбачає холодну погоду. Окрім цього, через перепади атмосферного тиску у людей може погіршуватися самопочуття», – повідомила синоптик Наталка Діденко.

 

Попри те, що більше половини зими позаду, надалі метеорологи передбачають прохолодну погоду. За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, тенденція щодо суттєвого підвищення температурних показників спостерігатиметься ближче до середини лютого.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

21 січня – Міжнародний день обіймів

Наступна стаття

Впродовж трьох днів у Тернополі зафіксували 70 водіїв-порушників

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.